Kwekerij

Door middel van de vermeerderingstechniek van het enten, stekken en zaaien worden er bomen geteeld. Zorgvuldig gekozen selecties van bomen worden ingekocht en in het najaar en voorjaar uitgeplant. Elk perceel is voorzien van A.M. vrijverklaring van de Plantenziektekundige dienst. Ook zijn wij aangesloten bij de stichting Nederlandse Algemene Kwaliteitsdienst Tuinbouw. Deze organisatie voert regelmatig controles uit m.b.t. eventuele ziektes en letten tevens op soort echtheid.

Duurzaam Ondernemen

Wij werken volgens het credo ”Duurzaam Ondernemen”. Wij verstaan onder duurzaam ondernemen op een zodanige manier ondernemen en gebruik maken van de omgeving, bodem. Licht, lucht, water en energie dat het evenwicht van deze zaken zo min mogelijk worden verstoord. Ons bedrijf staat aan het begin van de keten, om die reden laten wij ambachtelijk vakmanschap en moderne bedrijfsvoering hand in hand gaan.

Daarnaast beschikt ons bedrijf over een modern en uitgebreid machinepark. Deze verlicht de lichamelijke arbeid maar draagt ook bij aan een constante kwaliteit van onze bomen. Bij al onze bomen worden machinaal  stokken geplaatst, met als doel om de pas geplante bomen zo recht mogelijk te laten groeien, wat de basis vormt voor bomen die door geteeld worden naar een lengtemaat van 200/250cm tot diktemaat 12-14. Onze bomen worden zorgvuldig gerooid en verzendklaar gemaakt. Als onze percelen liggen vast aan het bedrijf het geen in het rooiseizoen een snelle levering mogelijk maakt.

Om U een nog betere indruk te geven van ons bedrijf nodigen wij U uit voor een bezoek aan onze kwekerij. Vooraf een afspraak maken is wel gewenst.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op

Klik hier
Website laten maken door Modual.